EXPO autoworld

Museum brussels

Na 'Bugatti 100', 'Belgian Racing Legends', 'Ferdinand Porsche', 'Italian Car Passion' en 'American Dream Cars' steekt Autoworld nu het Kanaal over voor zijn grote eindejaarsexpo van 13 december 2019 tot 26 januari 2020.

Meer informatie

De tweejaarlijkse eindejaarsexpo van Autoworld is uitgegroeid tot een niet te missen evenement. Niet alleen voor oldtimerfans, maar ook voor al wie nostalgisch naar een bepaalde periode wil terugblikken en mooie of uitzonderlijke auto's wil bewonderen. Zelfs alledaagse auto's komen tot leven in een unieke sfeer en een uitzonderlijk decor.

Tijdens vorige edities nam Autoworld zijn bezoekers mee naar de Verenigde Staten en Italië,

maar voor deze editie steken we het Kanaal over,

naar het bruisende hart van Londen met zijn drukke (en vaak stilstaande) verkeer, straatjes waarin antieke pareltjes van wagens verborgen staan, de Royal Crescent, prachtige winkelstraten met chique etalages en weelderige kerstversiering ...

Het Verenigd Koninkrijk is niet alleen de geboorteplek van beroemde monarchen, succesvolle ondernemers en populaire artiesten, maar ook het thuisland van verschillende iconische autofabrikanten.

Tot ziens tijdens

Waan je het Engeland van de jaren 1950 tot 1970.

1950 – 1970

Tijdens deze periode bloeide de Britse auto-industrie volop en rolden er een indrukwekkend aantal mythische auto's van de band. Tegenwoordig zijn de meeste van deze merken uit het straatbeeld verdwenen of overgenomen door buitenlandse en internationale groepen ...

So British! van Autoworld verzamelt alle moderne, klassieke en verdwenen Britse automerken en brengt ze tot leven in die typisch Londense sfeer van 'Christmas shopping'.

Meer informatie

Openingsuren

Open 7 dagen op 7 van 10u tot 17u / Weekend van 10u tot 18u

Open op feestdagen

Prijs

 • Volwassene:

  €14

 • Senior (65+):

  €12

 • Student:

  €10

 • Kinderen (6 tot 11 jaar):

  €6

 • Kinderen < 6 jaar:

  gratis

 • Mindervalide:

  €10

 • Gids:

  €85